Gotowanie z konopiami: Faszerowane grzybki marihuanowe

Gotowanie z konopiami: Faszerowane Grzybki Marihuanowe

Posted by Marijuana Doctors on 08/11/2010 in Przepisy

Zaktualizowano 7 października 2020. Zawartość medyczna sprawdzona przez Dr. Joseph Rosado, MD, M.B.A, Chief Medical Officer

Poziom trudności: Umiarkowany

Ten przepis na nadziewane pieczarki łączy masło marihuanowe z pysznym farszem krabowo-serowym, dając w efekcie pyszny sposób na leczenie konopiami indyjskimi. Jak zawsze, bądź ostrożny przy stosowaniu jadalnej medycznej marihuany. Efekty działają znacznie dłużej niż w przypadku palenia marihuany. Pamiętaj też, że aby leczyć się marihuaną, musisz przestrzegać przepisów obowiązujących w twoim stanie. Nie jesteś pewien, jak uzyskać medyczną marihuanę? Już dziś umów się na wizytę z wykwalifikowanym lekarzem marihuany na MarijaunaDoctors.com.

Składniki

Wskazówki

    Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Dodaj 3 łyżki roztopionego masła do średniej wielkości patelni do pieczenia. Usuń trzony z grzybów. Odłożyć na bok kapelusze i drobno posiekać trzony. Roztopić 4 łyżki masła w rondelku na średnim ogniu. Dodaj posiekane trzony i zieloną cebulkę i smaż do miękkości. Zdjąć rondel z ognia i wymieszać sok z cytryny, mięso krabowe, bułkę tartą, jajko, koperek i 1/4 szklanki sera Monterey Jack. Umieść kapelusze grzybów na posmarowanej masłem patelni i mieszaj, aż kapelusze pokryją się masłem. Nadziewaj pieczarki obficie mieszanką zielonej cebuli i mięsa krabowego. Na wierzchu położyć pozostały ser Monterey Jack. Wlać wino na patelnię wokół grzybów. Piec przez 15 do 20 minut, aż ser się rozpuści i lekko zrumieni. Podawać na ciepło.

Powiązane artykuły

Nasz partner

Wysoka jakość obsługi, szybki kontakt i sprawna wysyłka - sprawdź nas!